AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılıçla ölmek

Kahve falında kılıçla ölmek

Kahve falında kılıçla ölmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, ticaretin açılacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında kılıçla ölmek gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Kahve falında birini kılıçla öldürmek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işinde en iyisi olacağına işarettir.

Kahve falında kılıçla öldürmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kılıçla adam öldürmek onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına tabir olunur.

Kahve falında kılıçla düşman öldürmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kılıçla yılan öldürmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kılıçla insan öldürmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıçla öldüğünü görmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kılıçla ölmek patron koltuğuna geçeceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir