AnaSayfa / Genel / Kahve falında kılcal damar görmek

Kahve falında kılcal damar görmek

Kahve falında kılcal damar görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına delalettir.

Kahve falında kılcal damar gördüyseniz:

  • Konuşmaktan kaçınmayın.

Kahve falında kılcal damar görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işarettir.

Kahve falında bacağında damar görmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında şah damarını kesmek hayat düzeninin alt üst olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalettir.

Kahve falında mor damar görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacak damarları görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, rahat bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında damar kesmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına yorulur.

Kahve falında bacak damarı görmek stres içinde günler geçireceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir