AnaSayfa / Genel / Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, makamının sürekli yükseleceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında şah damarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına işaret eder.

Kahve falında şah damarından vurulmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek kişinin geri planda kalacağına, asla harama bulaşmayacağına yorulur.

Kahve falında şah damarı görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında şah damarını kesmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şah damarını görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında şahadet getirerek ölmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şahadet getiren birini görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir