AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor damar görmek

Kahve falında mor damar görmek

Kahve falında mor damar görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, ticarete atılacağına, hayatının daha kolay olacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında mor damar gördüyseniz:

  • Para sorununuz yoksa elinize ekstradan paralar geçebilir.

Kahve falında mor damar görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta damar görmek tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına inanılır.

Kahve falında göğsünde damar görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında damardan kan vermek istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, önünün açık olacağına alamet eder.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacaklarda damar görmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında bacak damarları görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Kahve falında damardan kan almak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir