AnaSayfa / Genel / Kahve falında şah damarını kesmek

Kahve falında şah damarını kesmek

Kahve falında şah damarını kesmek kişinin fena halde yanılacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şah damarını kesmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı projelere dahil olabilir veya mevcut projeleri renklendirebilirsiniz.

Kahve falında şah damarını kesmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında şah damarı görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, ele geçen paranın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şah damarını görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine delalet eder.

Kahve falında şah damarından vurulmak maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalettir.

Kahve falında şah damarının patladığını görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Kahve falında damar kesmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında şahadet getirerek ölmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir