AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak damarları görmek

Kahve falında bacak damarları görmek

Kahve falında bacak damarları görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye işarettir.

Kahve falında bacak damarları gördüyseniz:

  • Hayatınızı güzelleştirmek istiyorsanız sınır tanımamalısınız.

Kahve falında bacakta damar görmek çalışmaları ile takdir toplayacağına, alkış alacağına ve itibar göreceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında bacak damarları görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kafasını toparlayacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak damarı görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, durgunlaşacağına inanılır.

Kahve falında bacaktaki damarları görmek eşi ile problemler yaşayacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında damar görmek yolculuğa çıkmaya, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında bacak damarlarını görmek falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında bacaklarda damar görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında kılcal damar görmek eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir