AnaSayfa / Genel / Kahve falında damar kesmek

Kahve falında damar kesmek

Kahve falında damar kesmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına inanılır.

Kahve falında damar kesmek gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Kahve falında şah damarını kesmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında damar kesmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine işaret eder.

Kahve falında damarının şiştiğini görmek sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işarettir.

Kahve falında şah damarının kesildiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine inanılır.

Kahve falında damarın şiştiğini görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında damardan kan vermek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacaklarda damar görmek ana baba sözü dinlemeye, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak damarı görmek iş hayatında başarılı olmaya, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir