AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl tükürmek

Kahve falında kıl tükürmek

Kahve falında kıl tükürmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, bilmediği duyguları tadacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında kıl tükürmek gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına rivayet eder.

Kahve falında kıl tükürmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşının yüzüne tükürmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında tuvalete tükürmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böcek tükürmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yediğini tükürmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir