AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvalete tükürmek

Kahve falında tuvalete tükürmek

Kahve falında tuvalete tükürmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tuvalete tükürmek gördüyseniz:

  • Dikkatli bir dinleyici olmanızda fayda var.

Kahve falında tuvalete tükürmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu kan tükürmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine delalet eder.

Kahve falında kan tükürmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ağzından kan tükürmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam tükürmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine alamet eder.

Kahve falında birinin yere tükürdüğünü görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemeğe tükürmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir