AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Kahve falında ağzının içine tükürmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, araba alınacağına alamet eder.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin ağzına tükürmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından kum tükürmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulur.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında ağzina tükürmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yalan söylemeye alamet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek eşe dosta yardım edileceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından kan tükürmek gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir