AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan kıl tükürmek

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek gördüyseniz:

  • Gereksiz memnuniyetsizliklerle kendi içinizi karartıyorsunuz.

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında ağızdan et tükürmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında ağızdan saç tükürmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kan tükürmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağızdan kıl yumağı çıkarmak zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kıl çıkardığını görmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına işarettir.

Kahve falında ağızdan uzun kıl çıkarmak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kıl çıktığını görmek uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir