AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, güzel günler için yaşayacağına, sevdiği insanların olacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak gördüyseniz:

  • Neler olup bittiğini anlamak için yan yollar bulmanız gerekebilir.

Kahve falında yanlis yöne namaz kilmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine inanılır.

Kahve falında deniz üstünde namaz kilmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında namazi ters kilmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine delalet eder.

Kahve falında bacak killari görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında kil taşı görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüze kil sürmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında bacakta killari almak uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında kil sürmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir