AnaSayfa / Genel / Kahve falında kil çamuru görmek

Kahve falında kil çamuru görmek

Kahve falında kil çamuru görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, insanların alım gücünün azalacağına alamet eder.

Kahve falında kil çamuru gördüyseniz:

  • Değişken olaylar veya durumlar nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında kil çamuru görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine delalettir.

Kahve falında killi çamur görmek uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında koltuk alti killari görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kil görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında killi toprak görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak killari görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Kahve falında toprak kil görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında kil sürmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir