AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıl kesmek

Kahve falında kıl kesmek

Kahve falında kıl kesmek borçların sonlandırılacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, ağlayacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Kahve falında kıl kesmek gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında kılı kesmek makamının ve itibarının yükseleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine alamet eder.

Kahve falında bacak kıllarını kesmek borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında koltuk altı kılı kesmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuttaki kılları kesmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında kıllarını makasla kesmek muradın olacağına, gülüp eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında göğsünün kıllarını kesmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında koltuk altı kılını kesmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak kılı kesmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir