AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak killari görmek

Kahve falında bacak killari görmek

Kahve falında bacak killari görmek sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bacak killari gördüyseniz:

  • Yepyeni başlangıçların eşiğindesiniz.

Kahve falında bacak killari görmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına işarettir.

Kahve falında bacaklarini killi görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine inanılır.

Kahve falında bacakta killari almak gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında bacağindan kil çekmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına işarettir.

Kahve falında toprak kil görmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kil taşı görmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında killi toprak görmek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında burnundan kil almak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir