AnaSayfa / Genel / Kahve falında killi çamur görmek

Kahve falında killi çamur görmek

Kahve falında killi çamur görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, merdiven atlayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında killi çamur gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için iknaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında killi çamur görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kil çamuru görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında killi toprak görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bacakta killari almak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında bacağindan kil çekmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüze kil sürmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kil maskesi yapmak büyük zararlara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında deniz üstünde namaz kilmak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir