AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçta kıl görmek

Kahve falında kıçta kıl görmek

Kahve falında kıçta kıl görmek çok büyük yenilikler yapacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, anne baba duası alınacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, ele geçen parada artış olacağına, sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kıçta kıl gördüyseniz:

  • Olayları geniş bir açıdan değerlendirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kıçta kıl görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının kıçını görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hayatının rast gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında kocanın kıçını görmek eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kıçını silmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadının kıçını görmek doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, borcunun çok olacağına işarettir.

Kahve falında kıçını boklu görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, haneye bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, şansının kendinden yana olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir