AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçını boklu görmek

Kahve falında kıçını boklu görmek

Kahve falında kıçını boklu görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, özgüveninin artacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kıçını boklu gördüyseniz:

  • Ardından seçenekleri daha mantıklı şekilde değerlendirebilirsiniz.

Kahve falında kıçını boklu görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan kıçı görmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıçını göstermek uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında birinin kıçını görmek sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kıçını görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin kıçını görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek zor durumlara düşeceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir