AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçını silmek

Kahve falında kıçını silmek

Kahve falında kıçını silmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, akıl vereceğine, hayırlı haberlere, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, prestij sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında kıçını silmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Kahve falında kıçını silmek işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına alamet eder.

Kahve falında kendi kıçını temizlemek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine inanılır.

Kahve falında kadının kıçını görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kıçını görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insanın kendi kıçını görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıçta kıl görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğin kıçını görmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında kıçını öpmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir