AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, ticarette ilerleyeceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, şifa göreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıçının açık olduğunu gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gerekli desteğe sahipsiniz.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, işlerin rayından çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kıçını açık görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında kıçını göstermek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek üzüntüden sonra ferahlamaya, aksiliklerin aşılacağına işaret eder.

Kahve falında kocanın kıçını görmek dinde olgunlaşacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kıçını temizlemek yaptığı işlerin günbegün artacağına, kazanılan paranın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kıçından kurt çıktığını görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir