AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşinin kıçını görmek

Kahve falında eşinin kıçını görmek

Kahve falında eşinin kıçını görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, ailenin büyüyeceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yokluk çekeceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin kıçını gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol altında tutsanız bile karşı taraftan gelebilecek olan huzursuzlukları engellemeniz zordur.

Kahve falında eşinin kıçını görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insanın kendi kıçını görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek sağlıklı ve zinde olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine inanılır.

Kahve falında kocasının kıçını görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kıçını büyük görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalet eder.

Kahve falında kıçını görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, hevesinin kursağında kalacağına delalet eder.

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek ruhunun şifa bulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kıçını silmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir