AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçını göstermek

Kahve falında kıçını göstermek

Kahve falında kıçını göstermek yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında kıçını göstermek gördüyseniz:

  • Başladığınız konuları sonlandırana kadar durmamalısınız.

Kahve falında kıçını göstermek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında kendi kıçını görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin kıçını görmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet eder.

Kahve falında kıçını silmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine delalettir.

Kahve falında kocasının kıçını görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında kıçını boklu görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında kıc görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işarettir.

Kahve falında kıçını yıkamak sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir