AnaSayfa / Genel / Kahve falında bayan kıçı görmek

Kahve falında bayan kıçı görmek

Kahve falında bayan kıçı görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, muradın yerine geleceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bayan kıçı gördüyseniz:

  • Belli plan, hedef, iş veya isteklerinizi uygulamaya koyma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında bayan kıçı görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulur.

Kahve falında kıçını yıkadığını görmek durgun giden işlerin açılacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıçını açmak düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında kıçının büyüdüğünü görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıçını boklu görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin kıçını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında kıçını silmek kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir