AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıc görmek

Kahve falında kıc görmek

Kahve falında kıc görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kıc gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirerek kendi ihtiyaçlarınız doğrultusunda ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında kıçını açmak gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında erkeğin kıçını görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının birken beş olacağına yorulur.

Kahve falında kendi kıçını açık görmek etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine inanılır.

Kahve falında kıçına kına yakmak yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek kıçı görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek iyileşeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendi kıçını temizlemek başarıların çoğalacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir