AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıçı açık kadın görmek

Kahve falında kıçı açık kadın görmek

Kahve falında kıçı açık kadın görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, tecrübe sahibi olacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında kıçı açık kadın gördüyseniz:

  • Kişisel arzularının birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmana neden olabilir.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek alınan kararlar sayesinde çok büyük zarara uğramaktan ve kötü durumlara düşmekten kurtulacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına işarettir.

Kahve falında kıçının açık olduğunu görmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, onların kıymetini bileceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kıçını açık görmek beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kıçı görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, Allah’ın izni ile rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek işinden ekmeğinden olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kadının kıçını görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin kıçını görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kıçını görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, bazen de rahat geçeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir