AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kadının kıçını görmek

Kahve falında bir kadının kıçını görmek

Kahve falında bir kadının kıçını görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında bir kadının kıçını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığını araştırmalısınız.

Kahve falında kadının kıçını görmek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kadın kıçı görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadının kıçını görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına yorulur.

Kahve falında kıçı açık kadın görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında kıçını açmak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kıçını göstermek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kıçını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında birinin kıçını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir