AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit istemek

Kahve falında kibrit istemek

Kahve falında kibrit istemek maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, ağlayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında kibrit istemek gördüyseniz:

  • Maddi konularda ani bir rahatlama bekleyebilirsiniz.

Kahve falında kibrit istemek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kibrit söndürmek ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kibrit çöpü görmek dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kibrit yaktığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kibrit toplamak maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden kibrit almak uğradığı zararların telafi edileceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kibrit çakmak Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kutu kibrit görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir