AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden kibrit almak

Kahve falında birinden kibrit almak

Kahve falında birinden kibrit almak borç ödemeye, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, tatsızlıkların aşılacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden kibrit almak gördüyseniz:

  • Savurgan bir yapıdasınız.

Kahve falında kibrit görmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına alamet eder.

Kahve falında yanık kibrit görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kibrit almak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, şansın çalışmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kibrit kutusu görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanmış kibrit görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında birinden kibrit almak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında yanan kibrit görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kibrit yemek yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir