AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit toplamak

Kahve falında kibrit toplamak

Kahve falında kibrit toplamak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, sıkıntının, derdin sona ereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kibrit toplamak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamamnız veya mesafeli durmanız evde ya da aile içinde problem yaratabilir.

Kahve falında kibrit toplamak iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, tazeleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kibritle sigara yakmak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine alamet eder.

Kahve falında kibrit kutusu görmek hedeflere ulaşamayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden kibrit almak sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına inanılır.

Kahve falında kibrit çakmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kibrit yaktığını görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kibrit yemek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yanık kibrit görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir