AnaSayfa / Genel / Kahve falında kutu kibrit görmek

Kahve falında kutu kibrit görmek

Kahve falında kutu kibrit görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine delalettir.

Kahve falında kutu kibrit gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Kahve falında kibrit kutusu almak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, bekarlar için evlenmeye alamet etmektedir.

Kahve falında kutu kibrit görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kibrit kutusu görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine işarettir.

Kahve falında kibritle sigara yakmak ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış kibrit görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında yanan kibrit görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kibritle ateş yakmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına alamet eder.

Kahve falında yanan kibriti söndürmek zarar etme riskini en aza indireceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir