AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit söndürmek

Kahve falında kibrit söndürmek

Kahve falında kibrit söndürmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında kibrit söndürmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kibrit söndürmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanan kibriti söndürmek her türlü konforsa sahip olunacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işaret eder.

Kahve falında kutu kibrit görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kibritle ateş yakmak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kibrit almak durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına yorulur.

Kahve falında ölüden kibrit almak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yanık kibrit görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine delalet eder.

Kahve falında kibrit yaktığını görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir