AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit çakmak

Kahve falında kibrit çakmak

Kahve falında kibrit çakmak harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kibrit çakmak gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Kahve falında kibrit çakmak ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kibritle ateş yakmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine yorulur.

Kahve falında kibrit istemek aileyle iş yapmayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kibrit yemek kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kibrit almak para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına inanılır.

Kahve falında kibrit kutusu almak çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanan kibrit görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölüden kibrit almak böylece hayata yeniden sarılacağına, şöhret ve itibar kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir