AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit yaktığını görmek

Kahve falında kibrit yaktığını görmek

Kahve falında kibrit yaktığını görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kibrit yaktığını gördüyseniz:

  • Faydası kalmamış iş, iş birliği veya planları rafa kaldırmakta fayda var.

Kahve falında kutu kibrit görmek elindekileri kaybedeceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza inanılır.

Kahve falında yanmış kibrit görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kibritle sigara yakmak ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, terfi alamayacağına işarettir.

Kahve falında kibrit söndürmek hayatın yoluna gireceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kibrit bulmak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine inanılır.

Kahve falında kibrit kutusu görmek her geçen gün başarılarının artacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında kibritle ateş yakmak sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Kahve falında kibrit çöpü görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir