AnaSayfa / Genel / Kahve falında kibrit çöpü görmek

Kahve falında kibrit çöpü görmek

Kahve falında kibrit çöpü görmek tekin olmayan işlere girileceğine, ana baba için büyük bir ev alınacağına, sıkıntısından kurtulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, mevki makam sahibi olunacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına işarettir.

Kahve falında kibrit çöpü gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konulara, finansal anlaşmalara ya da elinizde bulunan şeylerin değerini arttırıcı çalışmalara önem vermelisiniz.

Kahve falında kibrit çöpü görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kibrit almak maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan kibriti söndürmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kibrit söndürmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine inanılır.

Kahve falında kibritle mum yakmak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında kibritle sigara yakmak onu kendisinden daha çok seveceğine, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına işarettir.

Kahve falında kibrit kutusu görmek başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine alamet eder.

Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir