AnaSayfa / Genel / Kahve falında kestane şekeri görmek

Kahve falında kestane şekeri görmek

Kahve falında kestane şekeri görmek hikmet sahibi olacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Kahve falında kestane şekeri gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında kestane şekeri görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine işarettir.

Kahve falında kurtlu kestane görmek sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden kestane almak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, kötü olayların meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet eder.

Kahve falında kestane kabuğu görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at kestanesi görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, evliyseniz eşle iyi geçime yorulur.

Kahve falında pazardan kestane almak aile hayatında huzuru yakalayacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kestane görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir