AnaSayfa / Genel / Kahve falında kestane kabuğu görmek

Kahve falında kestane kabuğu görmek

Kahve falında kestane kabuğu görmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, geçim derdi yaşayacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, yapılan işte çok zarar edileceğine, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni işler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kestane kabuğu gördüyseniz:

  • Duygusal yaşamınızı, işinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda olumlu gelişmeler var.

Kahve falında kestane kabuğu görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, doğru olanı seçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuklu kestane görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, bazı sırların açığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden kestane almak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına tabir olunur.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek özel hayatında mutlu olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kestanesi görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan kestane toplamak iyileşme göstereceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ kestane yemek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir