AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan kestane çıkarmak

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak bir süre zorluk çekeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, bol bol moral depolanacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak gördüyseniz:

  • Kontrol edemeyeceğiniz şeyler için boşuna enerji harcamamalı veya üzülmemelisiniz.

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak mal mülk edineceğine, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına inanılır.

Kahve falında topraktan kestane toplamak kişinin fakirleşeceğine, adım atarken çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu kestane görmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kestane kabağı görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kestane topladığını görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri kestane görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kestane ağacı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında at kestanesi ağacı görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir