AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kestanesi görmek

Kahve falında at kestanesi görmek

Kahve falında at kestanesi görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, içinin de rahat edeceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına delalettir.

Kahve falında at kestanesi gördüyseniz:

  • Yavaşlayan, ertelenen ya da durma noktasına gelen konular hızlanmaya hareketleniyor.

Kahve falında at kestanesi toplamak kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında at kestanesi görmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at kestanesi yemek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında at kestane görmek kalp kıracağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına işarettir.

Kahve falında at kestanesi ağacı görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan kestane toplamak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında ölüden kestane almak sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kestane görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir