AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış kestane görmek

Kahve falında haşlanmış kestane görmek

Kahve falında haşlanmış kestane görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına işarettir.

Kahve falında haşlanmış kestane gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Kahve falında haşlanmış kestane görmek güzel sözler işiteceğine, hasret çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında haşlanmış kestane yemek o işi canlandıracağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve kestane görmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri kestane görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, geçim derdinin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ateşte kestane pişirmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine inanılır.

Kahve falında kocaman kestane görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, aileye büyük bir ev alınacağına tabir olunur.

Kahve falında at kestanesi toplamak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine rivayet eder.

Kahve falında çürük kestane görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, ekonomik olarak büyük darbe alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir