AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden kestane almak

Kahve falında ölüden kestane almak

Kahve falında ölüden kestane almak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden kestane almak gördüyseniz:

  • Özel veya iş yaşamınızla ilgili uzun vadeli iş birliklerinize odaklanmalısınız.

Kahve falında ölüden kestane almak tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yüzünde güller açacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye kestane vermek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, karısının çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında at kestane görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını kestane rengine boyatmak bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına yorulur.

Kahve falında iri kestane görmek işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına işarettir.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak ileri gideceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında at kestanesi toplamak sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kestane şekeri görmek çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir