AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan kestane almak

Kahve falında pazardan kestane almak

Kahve falında pazardan kestane almak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, tartışmalar yaşanacağına, makam sahibi olacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Kahve falında pazardan kestane almak gördüyseniz:

  • Çekinmeden yatırımda bulunabilirsiniz.

Kahve falında pazardan kestane almak endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında deniz kestanesi görmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında kestane şekeri görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında haşlanmış kestane görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evin içinde kestane görmek yeni bir işe girileceğine, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında haşlanmış kestane yemek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış kestane görmek daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli kestane görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, borçlarının ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir