AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu kestane görmek

Kahve falında kurtlu kestane görmek

Kahve falında kurtlu kestane görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu kestane gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında kurtlu kestane yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu kestane görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ruhunu güzelleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlanmış kestane görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına inanılır.

Kahve falında deniz kestanesi görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmemiş kestane görmek bol rızık elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında çiğ kestane görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında deniz kestanesi yemek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir