AnaSayfa / Genel / Kahve falında kese yapmak

Kahve falında kese yapmak

Kahve falında kese yapmak fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, falı kapatan kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, daha pozitif biri olacağına yorulur.

Kahve falında kese yapmak gördüyseniz:

  • Fiziksel veya maddi konularda da dikkatli olunması gerekiyor.

Kahve falında kendine kese yapmak işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına işaret eder.

Kahve falında kese yapmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüze kese yapmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına inanılır.

Kahve falında başka birine kese yapmak en olunmaz yaralarının kapanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başkasına kese yapmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına işaret eder.

Kahve falında sırta kese yapmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet eder.

Kahve falında vücuda kese yapmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında hamamda kese yapmak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, harcama gücünün artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir