AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuda kese yapmak

Kahve falında vücuda kese yapmak

Kahve falında vücuda kese yapmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, ruhunu güzelleştireceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücuda kese yapmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız çalışmaların karşılığını görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında vücuda kese yapmak yakın akrabadan gelecek habere, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kese yapmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına kese yapmak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başka birine kese yapmak sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, gamsız bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında banyoda kese yapmak alacaklarını tahsil edeceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendine kese yapmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine kese yapmak çok büyük üzüntü duyacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırta kese yapmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir