AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırta kese yapmak

Kahve falında sırta kese yapmak

Kahve falında sırta kese yapmak kötü günleri arkasında bırakacağına, saygınlığının da artacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, kafa dağıtacağına, gelir kaybedeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırta kese yapmak gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında sırta kese yapmak hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında banyoda kese yapmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine kese yapmak eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına işarettir.

Kahve falında başka birine kese yapmak yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kese yapmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kese yapmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalettir.

Kahve falında başkasına kese yapmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Kahve falında hamamda kese yapmak kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir