AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına kese yapmak

Kahve falında başkasına kese yapmak

Kahve falında başkasına kese yapmak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, rahatının kaçacağına, yoksul için zenginliğe, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında başkasına kese yapmak gördüyseniz:

  • Yaklaşan çok sayıda daveti, olanağı veya teklifi dikkatle değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında başka birine kese yapmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendine kese yapmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine delalet eder.

Kahve falında vücuda kese yapmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, prestij sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamamda kese yapmak insanlara iyilik yapmaya, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında kese yapmak hileye ve fesada başvurmayacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüze kese yapmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında sırta kese yapmak çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında banyoda kese yapmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir