AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine kese yapmak

Kahve falında kendine kese yapmak

Kahve falında kendine kese yapmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, böylece yüzünün güleceğine, zor günlerin sona ereceğine, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendine kese yapmak gördüyseniz:

  • Sırlarınızı herkesle paylaşmayın.

Kahve falında kese yapmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırta kese yapmak büyüleyeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında vücuda kese yapmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında kendine kese yapmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda kese yapmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına işarettir.

Kahve falında başka birine kese yapmak hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasına kese yapmak çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüze kese yapmak aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir