AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birine kese yapmak

Kahve falında başka birine kese yapmak

Kahve falında başka birine kese yapmak işinin en iyisi olacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, gelirin tükeneceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında başka birine kese yapmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ilgilendiren olaylar sonuçlanıyor.

Kahve falında başka birine kese yapmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine tabir olunur.

Kahve falında yüze kese yapmak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, büyük bir yükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına kese yapmak tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine kese yapmak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında banyoda kese yapmak hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında hamamda kese yapmak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, yollarının açılacağına yorulur.

Kahve falında kese yapmak kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına rivayet eder.

Kahve falında vücuda kese yapmak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir