AnaSayfa / Genel / Kahve falında kertenkeleden kaçmak

Kahve falında kertenkeleden kaçmak

Kahve falında kertenkeleden kaçmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında kertenkeleden kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok fazla yormayın.

Kahve falında kertenkeleden kaçmak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocaman kertenkele görmek ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kertenkele öldürmek zor ve kötü günlerin geleceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kertenkele öldürmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalette kertenkele görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında suda kertenkele görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında büyük bir kertenkele görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavanda kertenkele görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir