AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavanda kertenkele görmek

Kahve falında tavanda kertenkele görmek

Kahve falında tavanda kertenkele görmek fikirlerinin can bulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, işlerinin de rast gideceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, düşmanını alt edeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, şartlarının da zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavanda kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında tavanda kertenkele görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, önemli atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kertenkele yakalamak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında yatakta kertenkele görmek doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kertenkele görmek hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok büyük kertenkele görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında evde kertenkele görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, üzüntülerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfakta kertenkele görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Kahve falında kertenkele yutmak kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir